foto

Ľuboš Radošovský

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Trhlina
2015 Kto chytá v žite (studentský film)

TV seriály

2018 Inspektor Max (TV seriál)
Vlci (TV seriál)
2017 Rex (TV seriál)
Stopy krvi (E12)
2016 Dovidenia, stará mama! (TV seriál)
Za sklem (TV seriál)
2015 Susedské prípady (TV seriál)
Svět podle Evelyn (TV seriál)
Otec (E03)
Tajné životy (TV seriál)
2013 Kolonáda (TV seriál)
2012 Búrlivé víno (TV seriál)
Rodinné prípady (TV seriál)

Hudební videoklipy

2016 Rock Reunion - Láska & Karma (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace