foto

Šúiči Šigeno

  • nar. 8.3.1958 (61 let)
    Tókamači, Niigata, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2016 Šin gekidžóban Initial D: Mugen - komiks
2015 Šin gekidžóban Initial D: Tósó - komiks
2014 Šin gekidžóban Initial D: Kakusei - komiks
2007 Initial D: Battle Stage 2 - komiks
2002 Initial D: Battle Stage - komiks
2001 Initial D: Extra Stage - komiks
Initial D: Third Stage - komiks
1987 Baribari densecu - komiks
1986 Baribari densecu - komiks

TV seriály

2014 Initial D Final Stage (TV seriál) - komiks
2012 Initial D Fifth Stage (TV seriál) - komiks
2004 Initial D Fourth Stage (TV seriál) - komiks
1999 Initial D: Second Stage (TV seriál) - komiks
1998 Initial D (TV seriál) - komiks

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky