foto

Jennifer Stewart

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2017 The Child Remains
2014 Hard Drive
2010 Geliebte Familie (TV film)
Víra, podvod a minimální mzda
2009 Láska v Bostonu (TV film)
2005 Deník (TV film)
Trudeau II: Maverick in the Making (TV film)
2004 Vražedný sen (TV film)
2003 Anorexie (TV film)
Bez domova (TV film)
Cesta úspěchu (TV film)
2002 Too Young to Be a Dad (TV film)
Trudeau (TV film)
Vánoční střevíčky (TV film)
2001 Americký Macbeth
Vášeň a předsudky (TV film)
Zachraňte Chrise (TV film)

TV seriály

2019 Pure (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2015 Městečko Haven (TV seriál)
Navždy (S05E26)
Teď (S05E25)
Rozšíření (S05E24)
další epizody (13)
2014 Městečko Haven (TV seriál)
Vyvolená (S05E13)
Chemie (S05E12)
Rozjímání (S05E11)
další epizody (13)
2013 Městečko Haven (TV seriál)
Maják (S04E13)
Spi, miláčku, spi (S04E12)
Výstřel ve tmě (S04E11)
další epizody (13)
2012 Městečko Haven (TV seriál)
Díky za vzpomínky (S03E13)
Třídní sraz (S03E12)
Poslední sbohem (S03E11)
další epizody (13)
2011 Městečko Haven (TV seriál)
Tichá noc (S02E13)
Hříchy našich otců (S02E12)
Svět se točí dál (S02E11)
další epizody (13)
2006 October 1970 (TV seriál)
2004 Snakes & Ladders (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace