foto

Mike Rohl

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Royal Matchmaker (TV film)
The Princess Switch
2017 Love at First Bark (TV film)
Miss Christmas (TV film)
2016 Most, díl 2. (TV film)
My Sweet Audrina (TV film)
Příležitost k tanci (TV film)
Summer of Dreams (TV film)
2015 Most, díl 1. (TV film)
2012 Poslední oběť (TV film)
2008 Vesmírná exploze (TV film)
1998 Hell Mountain
Zacharia Farted

TV seriály

2019 Shadowhunters: The Mortal Instruments (TV seriál)
Beati Bellicosi (S03E13)
2018 The Bletchley Circle: San Francisco (TV seriál)
When Calls the Heart (TV seriál)
Open Hearts (S05E04)
Home Is Where the Heart Is (S05E03)
2017 Date My Dad (TV seriál)
Chesapeake Shores (TV seriál)
Grand Openings (S02E06)
Buried Treasures (S02E05)
Shadowhunters: The Mortal Instruments (TV seriál)
Iron Sisters (S02E06)
When Calls the Heart (TV seriál)
Courageous Hearts (S04E08)
Healing Heart (S04E07)
2016 Aftermath (TV seriál)
Whispers of Immortality (E13)
2015 When Calls the Heart (TV seriál)
Heart's Desire (S02E03)
Heart and Soul (S02E02)
2014 Helix (TV seriál)
Přeživší nula (S01E07)
Chladící lázeň (S01E06)
Strange Empire (TV seriál)
Království (TV seriál)
Bez východiska (S01E18)
Inkvizice (S01E11)
2013 Continuum (TV seriál)
Second Wave (S02E10)
Seconds (S02E09)
2012 Continuum (TV seriál)
Matter of Time (S01E04)
Level Up (TV seriál)
Pravěk: Nový svět (TV seriál)
Undone (E05)
Fear of Flying (E03)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Za zrcadlem (S05E11)
Do vlastních řad (S05E04)
Vynucené ukončení (S05E03)
Lovci duchů (TV seriál)
Plucky Pennywhistle's Magical Menagerie (S07E14)
2011 Heuréka – město divů (TV seriál)
O mravencích a lidech (S04E16)
Start (S04E11)
Lovci duchů (TV seriál)
The Mentalists (S07E07)
And Then There Were None (S06E16)
Smallville (TV seriál)
Proroctví (S10E20)
Naděje (S10E13)
2010 Městečko Haven (TV seriál)
Vyplaveno na povrch (S01E12)
Tower Prep (TV seriál)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Monstrózní láska (S04E06)
K vzteku (S04E03)
Lovci duchů (TV seriál)
Appointment in Samarra (S06E11)
My Bloody Valentine (S05E14)
Smallville (TV seriál)
Vylepšení (S09E17)
2009 Stav beztíže (TV seriál)
Déjà vu (E10)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Signál z vesmíru (S03E13)
Lovci duchů (TV seriál)
The Monster at the End of This Book (S04E18)
On the Head of a Pin (S04E16)
Smallville (TV seriál)
Průnik (S09E06)
Běsi (S09E03)
Šelma (S08E20)
další epizody (4)
2008 Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
A uslyšel jsem hřmění (S01E09)
Smallville (TV seriál)
Vlastní krev (S08E08)
Kořist (S08E06)
Hrdina (S07E13)
2007 Ďáblův sluha (TV seriál)
All Mine (S01E03)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Boží dopuštění (S02E10)
Prazvláštní hry (S02E04)
Zrození Fénixe (S02E01)
Lovci duchů (TV seriál)
Bedtime Stories (S03E05)
Folsom Prison Blues (S02E19)
Smallville (TV seriál)
Protějšek (S07E01)
Vetřelec (S06E14)
2006 Angelin tým (TV seriál)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Z masa a kostí (S01E08)
Kyle XY (TV seriál)
Diving In (S01E04)
Sleepless in Seattle (S01E02)
Lovci duchů (TV seriál)
The Usual Suspects (S02E07)
Smallville (TV seriál)
Zbojník (S06E04)
Hypnóza (S05E16)
Fanatik (S05E10)
2005 Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
2001 Don't Eat the Neighbours (TV seriál)
The Chris Isaak Show (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
Cesta vzhůru (TV seriál)
Luchadores, Los (TV seriál)
Na pomezí záhad (TV seriál)
1999 Hope Island (TV seriál)
1998 First Wave (TV seriál)
1996 Poltergeist (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace