foto

Mike Rohl

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2020 The Princess Switch: Switched Again
2019 Web of Dreams (TV film)
Wedding March 5: My Boyfriend's Back (TV film)
2018 Princezna z cukrárny
Royal Matchmaker (TV film)
2017 Láska na první štěknutí (TV film)
Miss Christmas (TV film)
2016 Most, díl 2. (TV film)
My Sweet Audrina (TV film)
Příležitost k tanci (TV film)
Summer of Dreams (TV film)
2015 Most, díl 1. (TV film)
2012 Poslední oběť (TV film)
2008 Vesmírná exploze (TV film)
1998 Zacharia Farted
Ďábelská hora

TV seriály

2019 When Hope Calls (TV seriál)
Lovci stínů: Nástroje smrti (TV seriál)
Beati Bellicosi (S03E13)
When Calls the Heart (TV seriál)
Disputing Hearts (S06E06)
Surprise (S06E05)
2018 The Bletchley Circle: San Francisco (TV seriál)
Madhouse (E04)
Charlotte's Web (E03)
When Calls the Heart (TV seriál)
Open Hearts (S05E04)
Home Is Where the Heart Is (S05E03)
2017 Date My Dad (TV seriál)
Chesapeake Shores (TV seriál)
Grand Openings (S02E06)
Buried Treasures (S02E05)
Lovci stínů: Nástroje smrti (TV seriál)
Železné sestry (S02E06)
When Calls the Heart (TV seriál)
Courageous Hearts (S04E08)
Healing Heart (S04E07)
2016 Aftermath (TV seriál)
Whispers of Immortality (E13)
2015 When Calls the Heart (TV seriál)
Heart's Desire (S02E03)
Heart and Soul (S02E02)
2014 Helix (TV seriál)
Přeživší nula (S01E07)
Chladící lázeň (S01E06)
Strange Empire (TV seriál)
Lonely Hearts (E05)
Království (TV seriál)
Bez východiska (S01E18)
Inkvizice (S01E11)
2013 Continuum (TV seriál)
Second Wave (S02E10)
Seconds (S02E09)
Kráska a zvíře (TV seriál)
Playing with Fire (S01E19)
On Thin Ice (S01E11)
2012 Continuum (TV seriál)
Matter of Time (S01E04)
Level Up (TV seriál)
Pravěk: Nový svět (TV seriál)
Undone (E05)
Fear of Flying (E03)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Za zrcadlem (S05E11)
Do vlastních řad (S05E04)
Vynucené ukončení (S05E03)
Lovci duchů (TV seriál)
Plucky Pennywhistle's Magical Menagerie (S07E14)
2011 Heuréka – město divů (TV seriál)
O mravencích a lidech (S04E16)
Start (S04E11)
Lovci duchů (TV seriál)
The Mentalists (S07E07)
A pak nezbyl nikdo (S06E16)
Smallville (TV seriál)
Proroctví (S10E20)
Naděje (S10E13)
2010 Městečko Haven (TV seriál)
Vyplaveno na povrch (S01E12)
Tower Prep (TV seriál)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Monstrózní láska (S04E06)
K vzteku (S04E03)
Lovci duchů (TV seriál)
Schůzka se smrtí (S06E11)
Krvavý Valentýn (S05E14)
Smallville (TV seriál)
Vylepšení (S09E17)
2009 Stav beztíže (TV seriál)
Déjà vu (E10)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Signál z vesmíru (S03E13)
Lovci duchů (TV seriál)
Prorok Boží (S04E18)
Na špičce jehly (S04E16)
Smallville (TV seriál)
Průnik (S09E06)
Běsi (S09E03)
Šelma (S08E20)
další epizody (4)
2008 Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
A uslyšel jsem hřmění (S01E09)
Smallville (TV seriál)
Vlastní krev (S08E08)
Kořist (S08E06)
Hrdina (S07E13)
2007 Ďáblův sluha (TV seriál)
All Mine (S01E03)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Boží dopuštění (S02E10)
Prazvláštní hry (S02E04)
Zrození Fénixe (S02E01)
Lovci duchů (TV seriál)
Dobrou noc, děti (S03E05)
Vězeňské blues (S02E19)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Numb (S06E07)
Smallville (TV seriál)
Protějšek (S07E01)
Vetřelec (S06E14)
2006 Angelin tým (TV seriál)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Z masa a kostí (S01E08)
Kyle XY (TV seriál)
Diving In (S01E04)
Sleepless in Seattle (S01E02)
Lovci duchů (TV seriál)
Obvyklí podezřelí (S02E07)
Smallville (TV seriál)
Zbojník (S06E04)
Hypnóza (S05E16)
Fanatik (S05E10)
2005 Zločiny ze sousedství (TV seriál)
Pohřešovaní (TV seriál)
Paper Anniversary (S02E17)
John Doe (S02E15)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Coming Home (S04E10)
Babble On (S04E09)
Still Life (S04E04)
další epizody (4)
2004 Pohřešovaní (TV seriál)
Truth or Dare: Part 2 (S02E13)
Pop Star (S02E10)
Resurrection (S02E04)
další epizody (5)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Instinct (S03E10)
Speak Now (S03E08)
No Questions Asked (S03E06)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
72 Hours to Kill (S01E10)
Ties That Bind (S01E08)
Mrtvá zóna (TV seriál)
The Mountain (S02E17)
Plague (S02E14)
Cabin Pressure (S02E08)
2001 Don't Eat the Neighbours (TV seriál)
The Chris Isaak Show (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Vláda zákona (S07E17)
Jako rodina (S07E01)
2000 Andromeda (TV seriál)
Cesta vzhůru (TV seriál)
The Kids Stay in the Picture (E14)
Luchadores, Los (TV seriál)
Na pomezí záhad (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Změna (S06E12)
Zpátky na zem (S06E10)
1999 Hope Island (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Dědicové (S05E17)
1998 First Wave (TV seriál)
1996 Poltergeist (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce