foto

Kimmy Gatewood

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 A Christmas Story Live! (divadelní záznam)
2015 Fun Size Horror: Volume One
Smosh: The Movie
2014 Jersey Boys
2011 Stags
2010 Boys and Girls Guide to Getting Down, The (TV film)

TV seriály

2018 GLOW (TV seriál)
Every Potato Has a Receipt (S02E10)
Rosalie (S02E09)
The Good Twin (S02E08)
další epizody (10)
2017 GLOW (TV seriál)
Money’s in the Chase (S01E10)
The Liberal Chokehold (S01E09)
Maybe It’s All the Disco (S01E08)
další epizody (10)
2016 Foursome (TV seriál)
Crazy Ex-Girlfriend (TV seriál)
Josh and I Go to Los Angeles! (S01E13)
2014 Bad Judge (TV seriál)
2013 Trophy Wife (TV seriál)
2012 Fred: The Show (TV seriál)
Mrcha od vedle (TV seriál)
Sketchy (TV seriál)
2011 Zombies and Cheerleaders (TV seriál)
2010 Epic Rap Battles of History (TV seriál)

TV pořady

2012 Comedy Bang! Bang! (TV pořad)
Home & Family (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Control

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Control

Scenáristická filmografie

TV seriály

2010 Epic Rap Battles of History (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace