foto

Kimmy Gatewood

  • nar. Silver Spring, Maryland, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 A Christmas Story Live! (divadelní záznam)
2015 Fun Size Horror: Volume One
Smosh: The Movie
2014 Jersey Boys
2011 Stags
2010 Boys and Girls Guide to Getting Down, The (TV film)

TV seriály

2018 Atypical (TV seriál)
Living at an Angle (S02E08)
Little Dude and the Lion (S02E03)
GLOW (TV seriál)
Every Potato Has a Receipt (S02E10)
Rosalie (S02E09)
The Good Twin (S02E08)
další epizody (9)
2017 GLOW (TV seriál)
Money’s in the Chase (S01E10)
The Liberal Chokehold (S01E09)
Maybe It’s All the Disco (S01E08)
další epizody (10)
2016 Foursome (TV seriál)
Blackout (S01E06)
PDA (S01E05)
Crazy Ex-Girlfriend (TV seriál)
Josh and I Go to Los Angeles! (S01E13)
2014 Bad Judge (TV seriál)
Trophy Wife (TV seriál)
The Big 5-0 (E11)
2012 Fred: The Show (TV seriál)
Mrcha od vedle (TV seriál)
Sexy People... (S02E03)
Sketchy (TV seriál)
2011 Zombies and Cheerleaders (TV seriál)
2010 Epic Rap Battles of History (TV seriál)

Režijní filmografie

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Control

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

TV seriály

2010 Epic Rap Battles of History (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Comedy Bang! Bang! (TV pořad)
Home & Family (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace