foto

Sunita Mani

  • nar. 13.12.1986 (33 let)
    Dickson, Tennessee, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Save Yourselves!
The Outside Story
2019 Dokážeš udržet tajemství?
Regulation
The Death of Dick Long
V kraji vína
2018 Madeline's Madeline
2016 Don't Think Twice
Little Sister
2015 3rd Street Blackout
Abby Singer/Songwriter
Cast Party
Stinking Heaven
2014 Intimate Semaphores
Joy Kevin
2012 Nepopsatelný příběh

TV seriály

2020 Three Busy Debras (TV seriál)
2019 GLOW: Nádherné ženy wrestlingu (TV seriál)
Vánoce v GLOW stylu (S03E10)
Bál libertinů (S03E09)
Jeď pořád dál (S03E08)
další epizody (10)
No Activity (TV seriál)
Oops Sorry (S03E08)
Googy (S03E07)
Kasprowicz v. Haldeman (S03E06)
další epizody (7)
Mr. Robot (TV seriál) - a.z.
Hello, Elliot (S04E13) - a.z.
401 Unauthorized (S04E01) - a.z.
2018 GLOW: Nádherné ženy wrestlingu (TV seriál)
Ke každé bramboře je účtenka (S02E10)
Rosalie (S02E09)
Hodné dvojče (S02E08)
další epizody (9)
No Activity (TV seriál)
Operation Meat Puppet (S02E08)
By the Siege Side (S02E07)
Mr. X (S02E06)
další epizody (8)
2017 GLOW: Nádherné ženy wrestlingu (TV seriál)
Cesta je cíl (S01E10)
Dušení liberálů (S01E09)
Možná za vše může diskotéka (S01E08)
další epizody (10)
No Activity (TV seriál)
The Raid (S01E08)
Team Coyote (S01E07)
Golden Age of Tunnels (S01E05)
další epizody (7)
Mr. Robot (TV seriál)
eps3.6_fredrick+tanya.chk (S03E07)
2016 Dobré místo (TV seriál)
...někdo jako já členem (S01E09)
Ten hráč, který se nejvíc zlepšil (S01E08)
Rachel Dratch's Late Night Snack (TV seriál)
Mr. Robot (TV seriál)
eps2.9_pyth0n_pt2.p7z (S02E12)
eps2.6_succ3ss0r.p12 (S02E08)
eps2.5_h4ndshake.sme (S02E07)
další epizody (7)
Lovci zločinců (TV seriál)
Den, kdy se změnil svět (S05E10)
2015 Mr. Robot (TV seriál)
eps1.9_zer0-day.avi (S01E10)
eps1.7_wh1ter0se.m4v (S01E08)
eps1.6_v1ew-s0urce.flv (S01E07)
další epizody (8)

Dokumentární

2019 Dick Pics!

Hudební videoklipy

2014 DJ Snake, Lil Jon - Turn Down for What (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2014 John Oliver: Co týden dal a vzal (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky