foto

Benjamin Hembus

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Aenne Burda - Die Wirtschaftswunderfrau (TV film)
2017 Ein Kind wird gesucht (TV film)
Tod im Internat (TV film)
2016 Gotthard (TV film)
Tatort - Narben (TV film)
Tři odstíny lásky (TV film)
2015 Brief an mein Leben (TV film)
Víkend plný zmatků (TV film)
2014 Der letzte Kronzeuge - Flucht in die Alpen (TV film)
Láska z fjordu: Dům na pláži (TV film)
Tatort - Der Fall Reinhardt (TV film)
Zorn - Tod und Regen (TV film)
2013 Dampfnudelblues
Tatort - Borowski und der brennende Mann (TV film)
Vier sind einer zuviel (TV film)
2012 Bella Block - Der Fahrgast und das Mädchen (TV film)
Jahr des Drachen (TV film)
Spreewaldkrimi - Eine tödliche Legende (TV film)
Zwei übern Berg (TV film)
2011 Homevideo (TV film)
Místo činu: Kolín - Křížení (TV film)
2010 Schurkenstück (TV film)
Tatort - Absturz (TV film)
2009 Místo činu: Kolín - Krkavčí srdce (TV film)
Romy (TV film)
2008 Guter Junge (TV film)
2007 Ostrov pokladů (TV film)
Schimanski: Smrt na sídlišti (TV film)
2006 Papa und Mama (TV film)
Šest týdnů strachu (TV film)
2005 Místo činu: Kolín - Miny (TV film)
2004 Mr. und Mrs. Right (TV film)
2003 Der Anwalt und sein Gast (TV film)
Katzenzungen (TV film)
2002 Eva Blond II: Kniha urážek (TV film)
2001 Jenseits (TV film)
Pravidla úspěchu
2000 3 Chinesen mit dem Kontrabass
Místo činu: Ludwigshafen - Chladnokrevně (TV film)
Schwiegermutter (TV film)
1999 Jonas May
Redenschreiber, Der
Vrah mé matky (TV film)
1998 Dunckel (TV film)
1997 Die Konkurrentin (TV film)
1995 Epistrefo amesos
1992 Glück 1

TV seriály

2002 Affäre Semmeling, Die (TV seriál)
1997 Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
1993 Große Bellheim, Der (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1997 Die Drehtür (studentský film)
1992 Dana Lech
Glück 1
1984 Nedosažitelné vztahy

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace