foto

Vincent Ventresca

  • nar. 29.4.1966 (53 let)
    Indianapolis, Indiana, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Tao of Surfing
2015 Hangman
2014 Break Point
2013 Vraždící opice (TV film)
2012 Should've Been Romeo
2011 Answers to Nothing
Bad Actress
2009 Utajený zločin (TV film)
2006 Mamut (TV film)
2005 Larva (TV film)
2004 Mrtví k snídani
2003 Vegas Dick (TV film)
2002 Couples (TV film)
Robbing 'Hef
Výzva
2001 Learning Curve, The
Madison
2000 Láska a sex
This Space Between Us
1999 Can't Stop Dancing
1998 Tenká růžová čára
1997 Looking for Lola
Romy a Michele
1995 Míra viny (TV film)
Náhradní matka (TV film)
1994 Vražda v Beverly Hills (TV film)

TV seriály

2018 Záchranáři L. A. (TV seriál)
7.1 (S02E02)
The Fosters (TV seriál)
Many Roads (S05E19)
Scars (S05E14)
2017 Me, Myself and I (TV seriál)
Alex vs. Rivals (E07)
2014 Franklin a Bash (TV seriál)
Good Cop/Bad Cop (S04E04)
Agentura Jasno (TV seriál)
A Touch of Sweevil (S08E08)
2013 Nikita (TV seriál)
Canceled (S04E06)
Bubble (S04E05)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nebát se (S13E20)
Nečekaný obrat (S13E19)
2011 Kriminálka New York (TV seriál)
Who's There? (S08E11)
2010 $#*! My Dad Says (TV seriál)
2009 Dům loutek (TV seriál)
Podkroví (S02E10)
Sounáležitost (S02E04)
Nevyřízené účty (S01E09)
2007 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk pomáhá s výchovou (S06E05)
2006 Julie Reno, Bounty Hunter (TV seriál)
2005 Chlapi sobě (TV seriál)
The Complete Savages in... 'Hot Water' (E19)
Bad Reception (E18)
Crimes and Mini-Wieners (E17)
další epizody (6)
2004 Chlapi sobě (TV seriál)
Savage XXX-mas (E13)
Voodude (E12)
The Man Without a Ball (E11)
další epizody (11)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Přepadení (S02E16)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Profíci a podfukáři (S01E07)
Odložené případy (TV seriál)
Halleyova kometa (S01E06)
2000 Neviditelný (TV seriál)
1999 Jack & Jill (TV seriál)
1998 Lovná zvěř (TV seriál)
Maggie Winters (TV seriál)
Real Life (TV seriál)
1996 Boston Common (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Ten druhý (S02E10)
1995 Medicine Ball (TV seriál)
1994 Monty (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Opička (S01E10)
1993 Almost Home (TV seriál)
Diagnóza vražda (TV seriál)
1990 Fresh Prince (TV seriál)
1989 Life Goes On (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)

Dokumentární

2012 Syfy 20th Anniversary Special (TV film)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace