foto

Judit Czigány

  • nar. 21.5.1930
    Budapest, Maďarsko
  • zem. 1.10.2000 (70 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Aranyoskáim (TV film)
1984 Mrňousek a nezbedníci (TV film)
1981 Lišáček Lup
1980 A Sipsirica (TV film)
1974 Intökönyvem története (TV film)
Uraim, beszéljenek! (TV film)
1966 Nem szoktam hazudni

TV seriály

1987 Nyolc évszak (TV seriál)
Episode 1 (E01)
1972 Bors (TV seriál)
Máté evangéliuma (S03E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace