foto

István Orosz

  • nar. 10.11.1949 (69 let)
    Megyaszó, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Randevú Budapesten
1988 Az angol királynő (TV film)
1987 A komáromi fiú (TV film)
1986 Fekete kolostor (TV film)
1984 Mrňousek a nezbedníci (TV film)
1982 Jen žádnou paniku
1979 Cesta za spravedlností (TV film)

TV seriály

2018 Budapest Spaceport (TV seriál)
1999 Az öt zsaru (TV seriál)
Szabadesés (E06)
1991 Angyalbörben (TV seriál)
Frontszínház (E09)
1986 Linda (TV seriál)
Piros, mint a kármin (S02E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace