foto

Rena Dumont

  • nar. 15.6.1969 (51 let)
    Prostějov, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Honza má pech
2013 So Wie Du Mir So Ich Dir
2008 Místo činu: Mnichov - Pokusní králíčci (TV film)
2005 Grenzverkehr
2004 Mr. und Mrs. Right (TV film)
2002 Gameboy
2001 Tatort - Zielscheibe (TV film)
2000 Abschied - Brechts letzter Sommer
Mind Hunter (TV film)
1998 Alles wieder still (studentský film)
Blind Date - Flirt mit Folgen (TV film)
Blutspur in den Osten

TV seriály

2012 Otec Braun (TV seriál)
Ukradené housle (E21)
2011 Soko Vídeň (TV seriál)
Tod à la carte (S07E11)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Blind Date (S03E06)
Der wilde Reiter (S03E05)
2000 Alles Atze (TV seriál)
Geisterjäger John Sinclair (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
Samt und Seide (TV seriál)
1997 Die Gang (TV seriál)
Operation Phoenix - Jäger zwischen den Welten (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Große Freiheit (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Faust (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1983 Verkehrsgericht (TV seriál)
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2016 Die Mutprobe

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky