foto

Kirill Zajcev

  • nar. 27.7.1987 (32 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Zamrzlá řeka
2006 Vy ně ostavite meňa

TV seriály

2013 Pjatnickij (TV seriál)
Mjortvyje podoždut (S03E29)
Ment v zakoně (TV seriál)
Mstitěl (S07E04)
2012 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Dělo ryžich (S05E07)
2011 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Renegat (S05E25)
2008 Vyzov (TV seriál)
Zona vozmezdija (S03E01)
2004 Špionskije igry (TV seriál)
Nělegal (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky