foto

Emma Willis

  • nar. 18.3.1976 (44 let)
    Birmingham, West Midlands,, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Případy inspektora Lynleyho: Honba za správným hříšníkem (TV film)

TV seriály

2020 Vikingové (TV seriál)
Ledová panna (S06E07)
2017 The Keith and Paddy Picture Show (TV seriál)

Dokumentární

2006 Mistři švindlu (TV seriál)
2004 Kdo myslíš, že jsi? (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 Emma Willis: Delivering Babies (TV pořad)
2017 The BRIT Awards 2017 (TV pořad) - mod.
2015 National Television Awards 2015 (TV pořad)
2014 Good Morning Britain (TV pořad)
2013 The BRIT Awards 2013 (TV pořad)
2012 The Voice UK (TV pořad) - mod.
2011 Thronecast (TV pořad)
2010 Daybreak (TV pořad)
2008 All Star Mr & Mrs (TV pořad)
2007 Britain's Got More Talent (TV pořad)
Xposé (TV pořad)
2004 Strictly Come Dancing: It Takes Two (TV pořad)
The Paul O'Grady Show (TV pořad)
The Xtra Factor (TV pořad)
2002 I'm a Celebrity, Get Me Out of Here! (TV pořad)
2001 Celebrity Big Brother (TV pořad) - mod.
Lorraine (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
Total Request Live (TV pořad)
1996 Never Mind the Buzzcocks (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky