foto

Christopher John Fields

  • nar. 30.11.1976 (43 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 When We Kill the Creators
2008 Wednesday Again
2007 Boogeyman 2
Zodiac
2006 Outside Sales
2000 American Tragedy (TV film)
1999 Klub rváčů
1998 Max Q (TV film)
1997 Hra
Ďáblovo dítě (TV film)
1996 Příběh doktora Fleisse (TV film)
Svůdná nenávist (TV film)
1995 Apollo 13
1994 Hon na čarodějnice (TV film)
Hvězdná brána
1993 A kapela hrála dál (TV film)
Jurský park
Konečná spravedlnost (TV film)
1992 F-16 zabíjí (TV film)
Neslušnost (TV film)
Proměna Betty Lou
Vetřelec ³
1990 Jakubův žebřík

TV seriály

2008 Eleventh Hour (TV seriál)
2006 Vincentův svět (TV seriál)
Premiéra (S03E08)
2005 Closer (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
2004 Dotek zla (TV seriál)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
Drzá Jordan (TV seriál)
Secrets & Lies: Part 1 (S01E22)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Mothers of the Disappeared (S01E18)
Solidarity (S01E16)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Místy oblačno, občas déšť (S08E08)
2000 As Told by Ginger (TV seriál)
Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Six (S01E06)
Lovkyně (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Zachraň mě (S07E07)
1999 Ally McBealová (TV seriál)
Láska bez hranic (S02E12)
1998 Pomsta - s.r.n. (TV seriál)
1997 Perversions of Science (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Druhý nejlepší (S02E04)
1996 Předčasné vydání (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1992 Mann & Machine (TV seriál)
Mladý Indiana Jones (TV seriál)
Room for Two (TV seriál)
1986 It's Garry Shandling's Show. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky