foto

Olena Borozeněc

  • nar. 23.2.1991 (28 let)
    Sumy, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Infogolik

TV seriály

2019 Drugaja (TV seriál)
2017 Ženiť nělzja pomilovať (TV seriál)
2016 Major i magija (TV seriál)
Na liniji žytťa (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
2015 Pes (TV seriál)
Volodymyrska 15 (TV seriál)
2013 Svaty 6 (TV seriál)
Ženskij doktor 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace