foto

Olena Borozeněc

  • nar. 23.2.1991 (29 let)
    Sumy, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Infogolik

TV seriály

2019 Drugaja (TV seriál)
2018 Čuže žytťa (TV seriál)
2017 Ženiť nělzja pomilovať (TV seriál)
2016 Major i magija (TV seriál)
Na liniji žytťa (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Episode 16 (S02E16)
2015 Volodymyrska 15 (TV seriál)
2013 Svaty 6 (TV seriál)
2012 Ženskij doktor (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky