foto

Peter Cellier

  • nar. 1928
    Hendon, Middlesex, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Canoe Man (TV film)
2004 Dámy v letech
Final Quest, The (TV film)
2001 Princezna zlodějů (TV film)
2000 Dirty Tricks (TV film)
1997 Mrs. Dalloway
1996 Vrbičky pod sněhem (TV film)
1994 Stanley's Dragon
1993 Bhaji na pláži
Soumrak dne
1992 Fergie & Andrew: Behind the Palace Doors (TV film)
Rodinné sídlo
1991 For the Greater Good (TV film)
One Against the Wind (TV film)
Černá svíce (TV film)
1990 Shoot to Kill (TV film)
1987 Personal Services
1986 Profesore, jdete pozdě!
1985 Pokoj s vyhlídkou
1983 A loď pluje
1981 Ohnivé vozy
1980 Breaking Glass
Drakeova výprava (TV film)
Puma člověk
1979 Suez 1956 (TV film)
1977 Holocaust 2000
Princ a chuďas
Žvahlav
1975 Barry Lyndon
Člověk Pátek
1974 Luther
Man About the House
1973 Don't Just Lie There, Say Something
1972 Mladý Winston
1967 Flea in Her Ear, A (TV film)
1966 Morgan - případ zralý k léčení

TV seriály

2011 Kvítek karmínový a bílý (TV seriál)
2003 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Umění žít (S06E01)
2000 Doctors (TV seriál)
1996 Our Friends in the North (TV seriál)
1993 Goodnight Sweetheart (TV seriál)
1990 Hazardér (TV seriál)
She-Wolf of London (TV seriál)
Zachovávat dekorum (TV seriál)
1987 Jistě, pane premiére (TV seriál)
Střet zájmů (S02E04)
1986 Brush Strokes (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Jistě, pane premiére (TV seriál)
Skuteční partneři (S01E05)
Klíč (S01E04)
Kouřová clona (S01E03)
1985 Oscar (TV seriál)
1984 Alas Smith & Jones (TV seriál)
Poslední dny Pompejí (TV seriál)
1982 Q.E.D. (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Never the Twain (TV seriál)
Jistě, pane ministře (TV seriál)
Kvalita života (S02E06)
1980 The Gentle Touch (TV seriál)
1979 Danger UXB (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
Shelley (TV seriál)
1978 Pennies from Heaven (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Na dva pokusy (S01E11)
1976 The Duchess of Duke Street (TV seriál)
The New Avengers (TV seriál)
1974 It Ain't Half Hot Mum (TV seriál)
1973 Scotch on the Rocks (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
Warship (TV seriál)
1972 Country Matters (TV seriál)
Harriet's Back in Town (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
The Regiment (TV seriál)
1971 Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1970 Šest žen Jindřicha VIII. (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
Co vyprávěl duch (E26)
1969 Manhunt (TV seriál)
1968 Strange Report (TV seriál)
The Root of All Evil? (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
1954 Fabian of the Yard (TV seriál)

Dokumentární

2006 Thieving Headmistress, The (TV film)
1983 The Best of Gilbert and Sullivan

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace