foto

Thomas Bahmann

  • nar. 1962
    München, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Vatertage - Opa über Nacht
2011 Krokodýlové z předměstí 3
Von Mäusen und Lügen (TV film)
2004 Letní bouře
1999 Südsee, eigene Insel
1997 Coming In (TV film)
1991 Der Gute Kurt
1987 Zulu - und was sonst so noch passierte (TV film)

TV seriály

2020 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Strike! (S11E20)
2019 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Couchsurfing (S11E09)
Gelobtes Land (S10E23)
2018 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Alles hat ein Ende (S10E02)
Seitenwechsel (S09E25)
2017 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Beste Freunde (S09E11)
Letzte Rettung (S08E25)
2012 Die Chefin (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1999 Südsee, eigene Insel
1997 Coming In (TV film)
1991 Der Gute Kurt

Herecká filmografie

Kameramanská filmografie

Dokumentární

1989 L'Umin - der Anarchist

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky