foto

Felix Kamov

  • nar. 21.10.1932 (86 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1972 Vyše golovu!
1969 Nu, pogodi!

TV seriály

2006 Jen počkej, zajíci! (TV seriál)
Dvadcatyj vypusk (E20)
2005 Jen počkej, zajíci! (TV seriál)
Děvjatnadcatyj vypusk (E19)
1973 Jen počkej, zajíci! (TV seriál)
Seďmoj vypusk (E07)
Šestoj vypusk (E06)
1972 Jen počkej, zajíci! (TV seriál)
Pjatyj vypusk (E05)
1971 Jen počkej, zajíci! (TV seriál)
Četvertyj vypusk (E04)
Tretij vypusk (E03)
1970 Jen počkej, zajíci! (TV seriál)
Vtoroj vypusk (E02)
1969 Jen počkej, zajíci! (TV seriál)
Pervyj vypusk (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky