foto

Miklós Kalocsay

  • nar. 17.4.1950
    Budapest, Maďarsko
  • zem. 2.12.1991 (41 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Öcsi, a sztár (TV film)
1986 Charley nénje (TV film)
Szemet szemért (TV film)
1984 Torta az égen (TV film)
1983 Egymilliárd évvel a világ vége elött (TV film)
1982 Róza néni elintézi (TV film)
1981 Halál a pénztárban (TV film)
Otpusk za svoj sčjot (TV film)
Védtelen utazók (TV film)
1980 Látástól vakulásig (TV film)
Éljen az egyenlőség (TV film)
1978 Bodnárné (TV film)
Tengerre nézö cellák
1977 A váratlan utazás (TV film)
Sir John Falstaff (TV film)
1976 A méla Tempefői (TV film)
Scapin furfangjai (TV film)
Szépség Háza (TV film)
1975 A peleskei nótárius (TV film)
Csontváry - Jelenések egy festő életéből (TV film)
Holnap lesz fácán
Tudós nök (TV film)
Valaki (TV film)
1974 A bolondok grófja
Aranyborjú (TV film)
Ficzek úr (TV film)
Krémes (TV film)
Medik (TV film)
1973 ...és a holtak újra énekelnek (TV film)
A férjek iskolája
1972 Sganarelle, avagy a képzelt szarvak (TV film)

TV seriály

1983 Mint oldott kéve (TV seriál)
Magyarország 1848-1849 (E02)

Divadelní záznam

1980 Lóvátett lovagok (divadelní záznam)
1979 Dundo Maroje (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky