foto

Gene Rutherford

  • nar. 4.3.1939
    DeSoto, Mississippi, USA
  • zem. 24.9.2006 (67 let)
    Memphis, Tennessee, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Láska a peníze
1979 Fyre
1978 Cops and Robin (TV film)
1976 The Witch Who Came from the Sea
1975 Candy Tangerine Man, The
1968 Will Penny
1967 Když přichází noc

TV seriály

1982 Matt Houston (TV seriál)
1981 Strike Force (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1980 Beulah Land (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Here Come the Brides (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1966 The Monkees (TV seriál)
1965 The Big Valley (TV seriál)
1960 The Andy Griffith Show (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace