foto

Christopher Titus King

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2007 Daphne (TV film)
Forgiven (TV film)
2006 The Lavender List (TV film)
2005 E=mc² (TV film)

TV seriály

2013 Bible (TV seriál)
Hope (E06)
Exodus (E02)
In the Beginning (E01)
2006 Impresionisté (TV seriál)
2003 Coming Up (TV seriál)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)

Dokumentární

2016 Stažení vojsk (TV seriál)
2014 Pavučina lží (TV seriál)
2013 Nacistické megastavby (TV seriál)
2012 Tajemné hlubiny s Bobem Ballardem (TV seriál)
2011 Svědci paranormálních jevů (TV seriál)
2010 Dávné světy (TV seriál)
Seven Ages of Britain (TV seriál)
Zázraky sluneční soustavy (TV seriál)
2009 Cesta lidstva (TV seriál)
Kdo byl Ježíš? (TV seriál)
2008 Stephen Hawking: Master of the Universe (TV seriál)
2007 Kritická situace (TV seriál)
2005 Čingischán (TV film)
2004 The Rise of the Celebrity Class (TV film)
When Hitler Invaded Britain (TV film)
2003 Sedm divů technické civilizace (TV seriál)
Brooklynský most (E02)
Starověké objevy (TV seriál)
2002 Expedice Bismarck (TV film)
The Curious Case of Inspector Clouseau (TV film)
2001 Frank Skinner on Frank Skinner (TV film)
1998 Mob Law: A Film Portrait of Oscar Goodman
1974 Nova (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky