foto

Kathrin Wehlisch

  • nar. 1974
    Berlin, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Spreewaldkrimi - Spiel mit dem Tod (TV film)
2014 Fénix
2013 Konec lží (TV film)
Vlhká místa
2011 Kdo, když ne my
Nur für einen Augenblick
Tatort - Borowski und der coole Hund (TV film)
Über uns das All
2010 Byl to jeden z nás (TV film)
Neon Aura
2009 Místo činu: Kolín - Klidnou rukou (TV film)
2008 Von Fall zu Fall
1999 Einfach raus (TV film)

TV seriály

2020 Hausen (TV seriál)
Rentnercops (TV seriál)
Böse Menschen haben keine Lieder (S04E04)
2019 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
Die Engelmacherin (S04E04)
Friesland (TV seriál)
Asche zu Asche (E08)
2018 Bettys Diagnose (TV seriál)
Tausend Mal berührt (S05E09)
Friesland (TV seriál)
Der blaue Jan (E06)
2017 Kommissarin Heller (TV seriál)
Verdeckte Spuren (E07)
2016 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Klare Verhältnisse (S02E03)
2015 Kriminalista (TV seriál)
Někdo jiný (S11E01)
2014 Friesland (TV seriál)
Mörderische Gezeiten (E01)
Alles Klara (TV seriál)
Letzte Ruhe Lotussitz (S02E15)
Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Sophies Welt (S03E01)
2013 Mordshunger - Verbrechen und andere Delikatessen (TV seriál)
2012 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Der Schandbaum (S02E13)
2011 SOKO Wismar (TV seriál)
Später Frühling (S09E07)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Gottes Zoo ist groß (S11E08)
2006 Spreewaldkrimi (TV seriál)
2005 Pastewka (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky