foto

Kathrin Wehlisch

  • nar. 1974
    Berlin, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Spreewaldkrimi - Spiel mit dem Tod (TV film)
2014 Fénix
2013 Konec lží (TV film)
Vlhká místa
2011 Kdo, když ne my
Nur für einen Augenblick
Tatort - Borowski und der coole Hund (TV film)
Über uns das All
2010 Byl to jeden z nás (TV film)
Neon Aura
2009 Místo činu: Kolín - Klidnou rukou (TV film)
2008 Von Fall zu Fall
1999 Einfach raus (TV film)

TV seriály

2019 Friesland (TV seriál)
Asche zu Asche (E08)
2018 Friesland (TV seriál)
Der blaue Jan (E06)
2017 Kommissarin Heller (TV seriál)
Verdeckte Spuren (E07)
2015 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Někdo jiný (S11E01)
2014 Friesland (TV seriál)
Mörderische Gezeiten (E01)
Alles Klara (TV seriál)
Letzte Ruhe Lotussitz (S02E15)
Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Sophies Welt (S03E01)
2013 Mordshunger - Verbrechen und andere Delikatessen (TV seriál)
2012 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Der Schandbaum (S02E13)
2011 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Gottes Zoo ist groß (S11E08)
2006 Spreewaldkrimi (TV seriál)
2005 Pastewka (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace