foto

Lee Bergere

  • nar. 10.4.1924
    Brooklyn, New York, New York, USA
  • zem. 31.1.2007 (82 let)
    Fremont, New Hampshire, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Time Trackers
1978 Evening in Byzantium (TV film)
1973 Incident at Vichy (TV film)
Six Million Dollar Man: Wine, Women and War, The (TV film)
1969 Bob a Carol a Ted a Alice
1968 In Enemy Country
1967 Sullivan's Empire (TV film)

TV seriály

1986 Dream West (TV seriál)
1985 Sever a Jih (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1978 WKRP in Cincinnati (TV seriál)
1977 Soap (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 The Tony Randall Show (TV seriál)
1975 Hot L Baltimore (TV seriál)
Lincoln (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1973 The Wide World of Mystery (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
Maude (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
Mr. Terrific (TV seriál)
1966 Jericho (TV seriál)
Pistols 'n' Petticoats (TV seriál)
T.H.E. Cat (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Convoy (TV seriál)
Hogan's Heroes (TV seriál)
Mona McCluskey (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Karen (TV seriál)
Kentucky Jones (TV seriál)
Rodina Addamsova (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
1962 McHale's Navy (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
1960 Michael Shayne (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
The Law and Mr. Jones (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Alaskans (TV seriál)
1958 Kitty Foyle (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Decoy (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1950 Robert Montgomery Presents (TV seriál)
1949 Man Against Crime (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace