foto

Natalie Madueño

  • nar. 7.11.1987 (33 let)
    København, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Petra
V lásce a válce
Wonderful Copenhagen
2016 Satisfakce 1720
Swinger
2014 Itsi Bitsi
Na hraně
2006 Drsný holky

TV seriály

2019 Den som dræber - Fanget af mørket (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
Déšť (TV seriál)
Přežije ten nejlepší (S02E06)
Vzpamatuj se (S02E05)
Zachraň se (S02E04)
další epizody (6)
2018 Válečník (TV seriál)
Afhøringen (E04)
Testen (E02)
Begravelsen (E01)
2016 Špinavý byznys (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (20)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky