foto

Natalie Madueño

  • nar. 7.11.1987 (31 let)
    København, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Petra
V lásce a válce
Wonderful Copenhagen
2016 Satisfakce 1720
Swinger
2014 Itsi Bitsi
Na hraně
2006 Drsný holky

TV seriály

2019 Den Som Dræber - Fanget af mørket (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2018 Kriger (TV seriál)
Afhøringen (E04)
Testen (E02)
Begravelsen (E01)
2016 Bedrag (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (20)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace