foto

Kenneth Peach

  • nar. 6.3.1903
    El Reno, Indian Territory, USA
  • zem. 27.2.1988 (84 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1970 Pufnstuf
1969 City Beneath the Sea (TV film)
Hell's Belles
1968 Young Animals, The
1967 Nastal čas zabíjet
1964 Blood on the Arrow
1963 Neuvěřitelné putování
1961 Battle at Bloody Beach
Sniper's Ridge
When the Clock Strikes
1960 Joyful Hour (TV film)
1959 A Dog's Best Friend
Guns, Girls, and Gangsters
1958 Curse of the Faceless Man
Hong Kong Confidential
It! The Terror from Beyond Space
The Lone Ranger and the Lost City of Gold
The Lost Missile
Toughest Gun in Tombstone
1957 Chicago Confidential
The Iron Sheriff
1956 Five Steps to Danger
Gun Brothers
The Wild Dakotas
1954 Jesse James' Women
1953 Eyes of the Jungle
1950 The Girl from San Lorenzo
1934 Apples to You!
Babes in the Goods
I'll Be Suing You
It Happened One Day
Laurel a Hardy - Pochod dřevěných vojáků
Mike Fright
Music in Your Hair
Roamin' Vandals
Three Chumps Ahead
1933 Air Fright
Crook's Tour
Dirty Work
Jedeme na Honolulu
King Kong
Twin Screws

TV seriály

1982 Na zdraví (TV seriál)
One for the Book (S01E11)
Sam's Women (S01E02)
Give Me a Ring Sometime (S01E01)
1981 Best of the West (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
1979 Angie (TV seriál)
1978 Taxi (TV seriál)
1974 Rhoda (TV seriál)
1970 The Odd Couple (TV seriál)
1969 H.R. Pufnstuf (TV seriál)
1968 The New Adventures of Huckleberry Finn (TV seriál)
1966 Love on a Rooftop (TV seriál)
Run Buddy Run (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
The Long, Hot Summer (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
The Probe (S02E17)
The Premonition (S02E16)
The Brain of Colonel Barham (S02E15)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
Counterweight (S02E14)
The Duplicate Man (S02E13)
Keeper of the Purple Twilight (S02E12)
další epizody (22)
1961 Follow the Sun (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Michael Shayne (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1958 Sea Hunt (TV seriál)
Steve Canyon (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 26 Men (TV seriál)
Hawkeye and the Last of the Mohicans (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
The New Adventures of Charlie Chan (TV seriál)
1956 The Count of Monte Cristo (TV seriál)
1955 Crossroads (TV seriál)
Dr. Hudson's Secret Journal (TV seriál)
Fury (TV seriál)
Steve Donovan, Western Marshal (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Adventures of the Falcon (TV seriál)
Disneyland (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
1953 Topper (TV seriál)
1952 Cowboy G-Men (TV seriál)
Gang Busters (TV seriál)
Mr. & Mrs. North (TV seriál)
Ramar of the Jungle (TV seriál)
The Unexpected (TV seriál)
1951 Boston Blackie (TV seriál)
Front Page Detective (TV seriál)
1950 The Bigelow Theatre (TV seriál)
The Cisco Kid (TV seriál)
1949 Family Theatre (TV seriál)

TV pořady

1954 The Donald O'Connor Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace