foto

Edit Kéry

  • nar. 29.12.1926 (92 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Fantastická teta (TV film)
1983 A tranzitutas (TV film)
1978 Maďaři
1977 Ékezet
1976 Chudobka
1975 Auto
1974 Téli sport (TV film)
Vteřiny úzkosti
Výbojná děvčata
1973 A labda (TV film)
1965 Délután ötkor (TV film)
1960 Choditi po trávniku je dovoleno

TV seriály

1976 Robog az úthenger (TV seriál)
A holland bika (E01)
Megtörtént bünügyek (TV seriál)
Azon az éjszakán... (S02E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky