foto

Megumi Ogata

  • nar. 6.6.1965 (53 let)
    Tokyo, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Gekidžóban Hiragana danši: Džo
2017 Cardcaptor Sakura: Clear Card hen – Sakura to futacu no kuma
2016 Danganronpa 3: The End of Kibogamine Gakuen – Kibóhen (TV film)
Persona 3 the Movie #4 Winter of Rebirth
2015 Persona 3 the Movie #3 Falling Down
Tamajura: Socugjó šašin – Daiičibu: Kizaši
Tamajura: Socugjó šašin – Dainibu: Hibiki
2014 Persona 3 the Movie #2 Midsummer Knight's Dream
2013 Persona 3 the Movie #1 Spring of Birth
Zecumecu kigu šódžo: Amazing Twins
2012 Evangelion šin gekidžóban: Q
2010 Tamajura
2009 Evangelion šin gekidžóban: Ha
2007 Evangelium: 1.11 Monstrum
2006 UFO Princess Valkyrie: Toki to jume to ginga no utage
2005 UFO Princess Valkyrie: Seireisecu no hanajome
2002 Meitantei Conan: Baker Street no bórei
2000 Eiga Doraemon: Nobita no taijó ó densecu
Gekidžóban Cardcaptor Sakura: Fúin sareta Card
1999 Gekidžóban Cardcaptor Sakura
Jú gi ó
Melty Lancer
1998 Glass no Kamen: Sen no kamen o mocu šódžo
Toki no daiči: Hana no ókoku no madžo
1997 B't X Neo
Rayearth
Šinseiki Evangelion gekidžóban: The End of Evangelion
Šinseiki Evangelion gekidžóban: Ši to šinsei
1996 Džigoku sensei Nube
Ganso bakurecu hunters
Kakugo no susume
Landlock
1995 Armitage III
Bišódžo senši Sailor Moon Super S: Sailor 9 senši šúkecu! Black Dream Hole no kiseki
Fušigi no kuni no Mijuki-čan
Hadžimari no bókenšatači: Legend of Crystania
Jamato Takeru: After War
Megami tengoku
1994 Jú jú hakušo: Meikai šitó hen – Honó no kizuna
Maps
1993 Bišódžo senši Sailor Moon R
Jú jú hakušo
1989 Earthian

TV seriály

2018 Cardcaptor Sakura: Clear Card hen (TV seriál)
2017 Kino no tabi: The Beautiful World - Animated Series (TV seriál)
Konohana kitan (TV seriál)
2016 Ansacu kjóšicu: Second Season (TV seriál)
Ao no kanata no Four Rhythm (TV seriál)
Danganronpa 3: The End of Kibógamine gakuen: Mirai hen (TV seriál)
Danganronpa 3: The End of Kibógamine gakuen: Zecubó hen (TV seriál)
Divine Gate (TV seriál)
Mahó šódžo ikusei keikaku (TV seriál)
Regalia: The Three Sacred Stars (TV seriál)
2015 Ansacu kjóšicu (TV seriál)
2014 Hamatora The Animation (TV seriál)
Hicugi no Čaika (TV seriál)
Kantoku fuyukitodoki (TV seriál)
Re:␣Hamatora (TV seriál)
Tokyo ESP (TV seriál)
2013 Danganronpa: Kibó no gakuen to zecubó no kókósei – The Animation (TV seriál)
Devil Survivor 2 The Animation (TV seriál)
Tamajura: More Aggressive (TV seriál)
2012 Koi to senkjo to Chocolate (TV seriál)
Medaka Box: Abnormal (TV seriál)
One Off (TV seriál)
2011 Kamisama Dolls (TV seriál)
Madži de wataši ni koi šinasai!! (TV seriál)
Ničidžó (TV seriál)
Tamajura: Hitotose (TV seriál)
2010 Angel Beats! (TV seriál)
Super Robot Taisen OG: The Inspector (TV seriál)
2008 Special A (TV seriál)
2007 Kjóširó to towa no sora (TV seriál)
2005 Angel Heart (TV seriál)
Erementar Gerad (TV seriál)
2004 Bleach (TV seriál)
2003 Tantei gakuen Q (TV seriál)
UFO Princess Valkyrie: Džúnigacu no jasókjoku (TV seriál)
2002 Full Moon wo sagashite (TV seriál)
GetBackers: Dakkan'ja (TV seriál)
Hanada šónenši (TV seriál)
Samurai Deeper Kjó (TV seriál)
Tokyo Mew Mew (TV seriál)
UFO Princess Valkyrie (TV seriál)
2001 Project ARMS (TV seriál)
Project ARMS: The 2nd Chapter (TV seriál)
2000 Strašidelné historky (TV seriál)
1999 GTO (TV seriál)
Karakuri zóši ajacuri Sakon (TV seriál)
Power Stone (TV seriál)
1998 Android Ana Maico 2010 (TV seriál)
Cardcaptor Sakura (TV seriál)
Devilman Lady (TV seriál)
Jú gi ó (TV seriál)
Neoranga (TV seriál)
1997 Kjúkecuki Miju (TV seriál)
Rekka no honó (TV seriál)
1996 B't X (TV seriál)
Bišódžo senši Sailor Moon Sailor Stars (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
1995 Kišin dódži Zenki (TV seriál)
Šinseiki Evangelion (TV seriál)
1994 Ai to júki no Pig Girl tonde Búrin (TV seriál)
Bišódžo senši Sailor Moon S (TV seriál)
Captain Tsubasa J (TV seriál)
Ginga sengoku gun júden Rai (TV seriál)
Jamato Takeru (TV seriál)
Mahó kiši Rayearth (TV seriál)
Šinken densecu: Tight Road (TV seriál)
1993 Bišódžo senši Sailor Moon R (TV seriál)
1992 Cujoši šikkari šinasai (TV seriál)
Jú jú hakušo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace