foto

Jelena Petrova

  • nar. 2.6.1964 (55 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Posle těbja
2013 Kosuchi
2012 Něpuťovaja něvestka (TV film)
2010 Unaveni sluncem 2: Odpor
2009 Bagrovyj cvet sněgopada

TV seriály

2018 Volnaja gramota (TV seriál)
2014 Dve zimy i tri leta (TV seriál)
Praktika (TV seriál)
2013 Meždu nami děvočkami (TV seriál)
Pasečnik (TV seriál)
2011 Pjatnickij (TV seriál)
Vremja dlja dvojich (TV seriál)
2009 Dikij (TV seriál)
Tělochranitěl (S01E06)
2008 Ranětki (TV seriál)
2006 Aeroport 2 (TV seriál)
Zakoldovannyj učastok (TV seriál)
2005 Doktor Živago (TV seriál)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Pravila abordaža (S01E09)
2004 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... (TV seriál)
Dalnobojščiki 2 (TV seriál)
2003 Taxistka (TV seriál)
Učastok (TV seriál)
2001 Graždanin načalnik (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace