foto

Motojuki Cubaki

  • nar. 20.11.1966 (53 let)
    Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Šinran šónin to óšadžó no higeki
1989 Warau Salesman
1982 Himejuri no tó

TV seriály

2011 Meitantei Conan: Kudó Šin'iči e no čósendžó (TV seriál)
2010 Asu no hikari o cukame (TV seriál)
2009 Challenged (TV seriál)
2005 Kotenkotenko (TV seriál)
1997 Eat-Man (TV seriál)
1988 Ginga eijú densecu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky