foto

András Vitay

  • nar. 13.4.1952 (67 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Devictus Vincit (TV film)
Szent Gellért legendája (TV film)
1980 A Sipsirica (TV film)
1979 A nagyenyedi két fűzfa (TV film)
1977 Földünk és vidéke (TV film)
1976 Csillagok változásai (TV film)
Manželství na dálku

TV seriály

1994 Kisváros (TV seriál)
Tuniszi kapcsolat (E30)
1990 Linda (TV seriál)
A hazajáró lélek (S03E06)
1983 Mint oldott kéve (TV seriál)
Franciaország 1855 - 1857 (E07)
1981 Petőfi (TV seriál)
Feltámadott a tenger (E06)
Sors, nyiss nekem tért... (E03)
Deákpályám (E02)
1978 Vodouch a jeho kamarádi (TV seriál)
Árnyék a víz alatt (S01E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace