foto

Attila Geréb

  • nar. 27.6.1946 (73 let)
    Cluj, Rumunsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Margarétás dal (TV film)
1988 Szigorú idők (TV film)
Volt egyszer egy úrlovas (TV film)
1986 Mécsfény (TV film)
1984 Egy fiú börönddel (TV film)
1977 Defekt

TV seriály

1990 Linda (TV seriál)
A régi barát (S03E07)
1978 Megtörtént bünügyek (TV seriál)
Iskolatársak voltak (S03E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace