foto

Masa'aki Jadžima

  • nar. 17.4.1932 (87 let)
    Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Tecudžin 28 gó: Hakučú no zangecu
1998 Spriggan
1996 Šinran šónin to óšadžó no higeki
1992 Giant Robo The Animation: Čikjú ga seiši suru hi
1989 Angel Cop
1964 Tecuwan Atom: Učú no júša

TV seriály

2014 Space☆Dandy (TV seriál)
2010 Seikimacu Occult gakuin (TV seriál)
2007 Claymore (TV seriál)
2006 Bartender (TV seriál)
2004 Monster (TV seriál)
2001 Najica dengeki sakusen (TV seriál)
2000 Gate Keepers (TV seriál)
1998 Trigun (TV seriál)
1994 Tottemo! Luckyman (TV seriál)
1978 Hoši no ódži-sama: Petit Prince (TV seriál)
1971 Sasurai no taijó (TV seriál)
1963 Tecuwan Atom (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace