foto

James Barriscale

  • nar. 11.5.1969 (49 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 V oku hurikánu
2017 Ztratili jsme Stalina
2008 Úterý
2007 Diana - poslední dny princezny (TV film)
2005 Cherished (TV film)
Jaký otec takový syn (TV film)
2004 England Expects (TV film)
2001 Mesiáš (TV film)
2000 Command Approved
Drsná škola (TV film)
1997 Dalziel and Pascoe: Exit Lines (TV film)
The Heart Surgeon (TV film)

TV seriály

2018 Cizinka (TV seriál)
Do No Harm (S04E02)
2016 The Coroner (TV seriál)
Pieces of Eight (S02E09)
2015 Banana (TV seriál)
2013 WPC 56 (TV seriál)
2012 Wizards vs. Aliens (TV seriál)
2007 Little Devil (TV seriál)
2006 Pulling (TV seriál)
2004 MI5 (TV seriál)
Epizoda 7 (S03E07)
2003 Murphy's Law (TV seriál)
2002 Odvrácená tvář hor (TV seriál)
2000 Attachments (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Zvláštní oddělení (TV seriál)
1998 Big Women (TV seriál)
1997 The Broker's Man (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2007 One Day

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace