foto

Leonardo Medeiros

  • nar. 1964
    Rio de Janeiro, Brazílie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kardec
2018 O Paciente: O Caso Tancredo Neves
2017 Polícia Federal: A Lei é Para Todos
2016 Histórias de Alice
O Vendedor de Sonhos
2014 Getúlio
2013 Anita e Garibaldi
Uma Dose Violenta de Qualquer Coisa
2012 Nove Crônicas para um Coração aos Berros
2009 Budapest
Insolação
2008 BirdWatchers - La terra degli uomini rossi
Feliz Natal
Fim da Linha
Nossa Vida Não Cabe Num Opala
2007 Não Por Acaso
Simples Mortais (Mere Mortals)
2006 Cheiro do Ralo, O
2005 Quanto Vale Ou É Por Quilo?
2004 Cabra-Cega
Zlá hodina
2001 Lavoura Arcaica
1993 Alma Corsária

TV seriály

2019 Mechanizmus (TV seriál)
Kde se ta špína bere? (S02E01)
Tajný život párů (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
2017 Carcereiros (TV seriál)
Tajný život párů (TV seriál)
Fica com Deus (S01E12)
Não existe lugar seguro na cidade (S01E11)
O Poder não corrompe, o Poder revela (S01E10)
další epizody (12)
2014 Em Família (TV seriál)
2011 A Vida da Gente (TV seriál)
2008 A Favorita (TV seriál)
2001 Maias, Os (TV seriál)
2000 Brava Gente (TV seriál)
Muralha, A (TV seriál)
1997 Ossos do Barão, Os (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky