foto

Dondre Whitfield

  • nar. 27.5.1969 (50 let)
    Brooklyn, New York, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Christmas Everlasting (TV film)
2016 The Christmas Swap (TV film)
2013 Company Town (TV film)
In the Company of Friends (TV film)
2012 Sama v prázdnotě
2011 35 and Ticking
2010 Zatím spolu, zatím živi
2009 Pastor Brown
2005 Briar & Graves (TV film)
The Salon
2004 Mr. 3000
2003 Motorkáři
Partners, The (TV film)
2001 Dva do hry
Happy Birthday
Klub sebevrahů - a.z.
2000 Útok vetřelců (TV film)
1995 Černá klec
1989 Homeboyz II: Crack City
1988 Homeboy
Zářivá světla velkoměsta

TV seriály

2019 Queen Sugar (TV seriál)
I Am (S04E13)
Here (S04E12)
I'm Sorry (S04E11)
další epizody (11)
2018 Queen Sugar (TV seriál)
From on the Pulse of Morning (S03E13)
The Horizon Leans Forward (S03E12)
Your Passages Have Been Paid (S03E11)
další epizody (13)
2017 Queen Sugar (TV seriál)
Dream Variations (S02E16)
Copper Sun (S02E15)
On These I Stand (S02E14)
další epizody (16)
2016 Queen Sugar (TV seriál)
Give Us This Day (S01E13)
Far Too Long (S01E12)
All Good (S01E11)
další epizody (13)
2015 Stitchers (TV seriál)
2014 Mistresses (TV seriál)
Surprise (S02E12)
Coming Clean (S02E09)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Snaha se cení (S03E11)
2013 Mistresses (TV seriál)
I Choose You (S01E13)
When One Door Closes... (S01E12)
Full Disclosure (S01E11)
další epizody (7)
2011 Chirurgové (TV seriál)
Tři tisíce šest set sekund (S07E15)
2010 Událost (TV seriál)
2009 Samantha Who? (TV seriál)
Todd's Job (S02E15)
2006 Posel ztracených duší (TV seriál)
Love Never Dies (S02E01)
The One (S01E22)
2005 Jake in Progress (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Homecoming (S01E06)
2004 Second Time Around (TV seriál)
2002 Hidden Hills (TV seriál)
Less Than Perfect (TV seriál)
2001 Inside Schwartz (TV seriál)
2000 Girlfriends (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
Secret Agent Man (TV seriál)
1998 Living in Captivity (TV seriál)
1997 Between Brothers (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
1995 The Crew (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1992 Martin (TV seriál)
1984 Cosby Show (TV seriál)
1980 Texas (TV seriál)
1978 Diff'rent Strokes (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 BET Awards 2015 (TV pořad)
2014 Hollywood Today Live (TV pořad)
2013 Real Husbands of Hollywood (TV pořad)
2012 Teens Wanna Know (TV pořad)
2010 Access Hollywood Live (TV pořad)
2003 Battle of the Network Stars (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
The 20th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky