foto

John R. Leonetti

  • nar. 4.7.1956 (63 let)
    California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 At the Hop
Sound of Mind
2013 Insidious 2
V zajetí démonů
2011 Surfařka
2010 Ca$h
Insidious
Piraňa 3D
Super Hybrid
2007 Rozsudek smrti
Vím, kdo mě zabil
Zlověstné ticho
2006 Lesy
2005 Dokonalý chlap
2004 Nikdy to nevzdávej!
2003 Honey
2002 Král Škorpión
2001 Špinavej Joe
1999 Detroit Rock City
1996 Agent WC 40
1995 Mortal Kombat
1994 Hořící sezóna (TV film)
Maska
One Woman's Courage (TV film)
Proti zdi (TV film)
1993 Žhavé výstřely 2
1992 Coopersmith: Sladký pach vraždy (TV film)
Tiché hřmění (TV film)
1991 Dětská hra 3
1989 Eight Is Enough Wedding, An (TV film)

TV seriály

2013 Nultá hodina (TV seriál)
Ospalá díra (TV seriál)
Útočiště (S01E09)
Pojídač hříchů (S01E06)
Klíčky Šalamouna krále (S01E04)
2012 Řeka (TV seriál)
The Experiment (E07)
Doctor Emmet Cole (E06)
Peaches (E05)
další epizody (7)
2000 JAG (TV seriál)
Zóna seskoku (S05E20)
Sliby (S05E19)
Kauza rotmistr (S05E17)
další epizody (4)
1999 Providence (TV seriál)
1996 Kindred: The Embraced (TV seriál)
1993 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Well Cooked Hams (S05E08)
As Ye Sow (S05E02)
Death of Some Salesmen (S05E01)
1992 Raven (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Strung Along (S04E12)
Maniac at Large (S04E10)
The New Arrival (S04E07)
další epizody (5)
1990 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
The Sacrifice (S02E07)
'Til Death (S02E04)
Cutting Cards (S02E03)
1989 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
The Man Who Was Death (S01E01)

Hudební videoklipy

1988 Martini Ranch - Reach (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(82)