foto

Eddie O'Connell

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Johnny English znovu zasahuje
2003 Planman, The (TV film)
2001 Whistle-Blower, The (TV film)
2000 Sexy bestie
1986 Úplní začátečníci

TV seriály

2017 Åsa Larssons Rebecka Martinsson (TV seriál)
2001 Night & Day (TV seriál)
1997 Dream Team (TV seriál)
1995 Backup (TV seriál)
Thief Takers (TV seriál)
1994 Anna Lee (TV seriál)
Lifeboat, The (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Civvies (TV seriál)
1989 Birds of a Feather (TV seriál)
1988 Les Girls (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

TV pořady

1971 Film '72 (TV pořad)

Hudební videoklipy

1993 Bowie: The Video Collection (hudební videoklip) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace