foto

Paul Lux

  • nar. 1994

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Futur Drei
2019 Lichtblick
2018 Macht Euch keine Sorgen (TV film)
Nevystupuj!
Pryč
2012 Jak změřit svět

TV seriály

2020 Dark (TV seriál)
Déjà vu (S03E01)
2019 Dark (TV seriál)
Anfänge und Enden (S02E01)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Crystal (S19E04)
2018 Streamers (TV seriál)
2017 Dark (TV seriál)
Alfa a omega (S01E10)
Vše se děje teď (S01E09)
Sic Mundus Creatus Est (S01E06)
další epizody (6)
In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Plan B (S03E16)
Kobra 11 (TV seriál)
Ztracené děti (S22E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky