foto

Jan D'Arcy

  • nar. 18.6.1939 (79 let)
    Oneida, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Poslední den na obzoru
2003 1st to Die (TV film)
Větrná smršť (TV film)
1997 Convictions (TV film)
Expedice smrti (TV film)
High Stakes (TV film)
1996 Okamžik výbuchu
She Woke Up Pregnant (TV film)
1995 Other Mother: A Moment of Truth Movie, The (TV film)
1993 Na dosah smrti (TV film)
Přežít
Už to není dítě (TV film)
1992 Nebezpečí lásky (TV film)
1991 Posing: Inspired by Three Real Stories (TV film)
1980 Why Would I Lie?
1976 Sweet Revenge

TV seriály

2017 Arrow (TV seriál)
Reversal (S06E04)
Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Epizoda 10 (S03E10)
Epizoda 9 (S03E09)
1999 Hope Island (TV seriál)
1996 Krajní meze (TV seriál)
Ortel (S02E22)
1994 M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
1993 Akta X (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
1991 The Commish (TV seriál)
Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Beyond Life and Death (S02E22)
1990 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Rest in Pain (S01E04)
Zen, or the Skill to Catch a Killer (S01E03)
Pilot (S01E01)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 Hot Pursuit (TV seriál)

Dokumentární

2007 Return to Twin Peaks

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace