foto

Marianna Šulc

  • nar. 5.7.1973 (47 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Portret vtoroj ženy (TV film)
2015 Rodina
Vdvojom na ldině
Čestné pionýrské 2
2014 Leviatan
2013 Jolki 3
2012 Žena Štirlica (TV film)
2011 Lučšeje leto našej žizni (TV film)
Sibir, Monamur
Unaveni sluncem 3: Citadela
2008 Tarif Novogodnij
2007 Tupoj žirnyj zajac
2005 Bědnyje rodstvěnniki
2000 Staryje kljači
1996 Un tramway à Moscou
1995 Orjol i reška

TV seriály

2020 Kazanova (TV seriál)
2018 Fitněs (TV seriál)
Sosedi (TV seriál)
Morozova (TV seriál)
Iděalnoje rešenije (S02E50)
Mutnaja istorija (S02E49)
Oborotěň (S02E48)
další epizody (29)
2017 Bělovodě. Tajna zatěrjannoj strany (TV seriál)
Morozova (TV seriál)
Zakon parnych slučajev (S01E50)
Ošibka (S01E49)
Proizvodstvennyj brak (S01E48)
další epizody (32)
2015 Něslučajnaja vstreča (TV seriál)
Pitěr-Moskva (TV seriál)
2014 Cezar (TV seriál)
Dve zimy i tri leta (TV seriál)
Pod kablukom (TV seriál)
2013 Vtoroje dychanije (TV seriál)
Ženščiny na grani (TV seriál)
0dnoklassnica (E08)
2012 Inspektor Kuper (TV seriál)
Smerť zvezdy (S01E07)
Dlja těch, komu za sorok (S01E05)
Poka cvěťot paporotnik (TV seriál)
Sobačja rabota (TV seriál)
2011 Babuška na snosjach (TV seriál)
Golubka (TV seriál)
Žizň i priključenija Miški Japončika (TV seriál)
2010 Učitěl v zakoně. Prodolženije (TV seriál)
Putějcy (TV seriál)
Jasnoviďaščaja (S02E04)
2007 Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Karusel (S02E18)
2006 Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Prognoz gadostěj na zavtra (S03E02)
2004 Moskovskaja saga (TV seriál)
2003 Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)
Ženščiny v igre bez pravil (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky