foto

Mark Major

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Twisted Justice
1988 Phantasm II
1986 Stoogemania

TV seriály

2005 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Terra Jedna (S04E21)
Přízraky (S04E20)
2003 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Vražedný Impuls (S03E05)
Regenerace (S02E23)
Čas budoucí (S02E16)
další epizody (4)
2002 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Konečná (S02E04)
Osamělý hlas (S01E21)
2001 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Tajemný nový svět (S01E03)
Setkání u Broken Bow (S01E01)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Pracovní síly, část druhá (S07E16)
Pracovní síly, část první (S07E15)
Roztříštěný v čase (S07E10)
2000 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Vlastní krev (S07E09)
Společenstvo (S06E16)
1999 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Temná hranice (S05E15)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Co po sobě zanecháš (S07E25)
Váleční psi (S07E24)
1998 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Hlasy (S05E07)
Chvíle bdění (S04E13)
1997 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Nemesis (S04E04)
Škorpion, část druhá (S04E01)
Jednota (S03E17)
další epizody (4)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Oběť andělů (S06E06)
1996 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Základy, část druhá (S03E01)
Základy, část první (S02E26)
1995 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Odboj (S02E12)
Manévry (S02E11)
1994 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Defiant (S03E09)
Tribunál (S02E25)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky