foto

Esteban Franco

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Al Acecho del Leopardo
2005 Romancing the Bride (TV film)
1991 Cesta do pekla (TV film)
El extensionista
Los meseros mitoteros
1990 La tómbola de la muerte
Víctimas de un asesino
1989 Romero
Un macho en la tortería
1988 Ladrón
Taquito de ojo
1986 La lechería

TV seriály

2014 Hasta el fin del mundo (TV seriál)
2013 Lo que la vida me robó (TV seriál)
2011 Como dice el dicho (TV seriál)
2010 El cartel 2 - La guerra total (TV seriál)
Héroes del Norte, Los (TV seriál)
2009 Camaleones (TV seriál)
Hermanos y detectives (TV seriál)
Mar de amor (TV seriál)
2008 La rosa de Guadalupe (TV seriál)
Mañana es para siempre (TV seriál)
2007 Pantera, El (TV seriál)
2006 La fea más bella (TV seriál)
2004 Rebelde (TV seriál)
2003 Alegrijes y rebujos (TV seriál)
Opravdová láska (TV seriál)
2002 Clase 406 (TV seriál)
2001 Cómplices al rescate (TV seriál)
El juego de la vida (TV seriál)
La Intrusa (TV seriál)
2000 Amigos X siempre (TV seriál)
Carita de ángel (TV seriál)
Casa en la playa, La (TV seriál)
Vášnivý polibek (TV seriál)
1999 Niño que vino del mar, El (TV seriál)
Nunca te olvidaré (TV seriál)
Por tu amor (TV seriál)
1998 Camila (TV seriál)
¿Qué nos pasa? (TV seriál)
1997 Antorcha encendida, La (TV seriál)
1996 Lazos de amor (TV seriál)
Luz Clarita (TV seriál)
María la del Barrio (TV seriál)
Morir dos veces (TV seriál)
1995 María José (TV seriál)
1994 Vuelo del águila, El (TV seriál)
1992 Glückliche Reise (TV seriál)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky