foto

Johannes Maus

  • nar. 27.12.1916
    Berlin, Berlin, Německá říše
  • zem. 5.2.1985 (68 let)
    Ost-Berlin, Berlin, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Friedhelms Geburtstag und andere Geschichten (TV film)
1981 Tajemný jakobín
1980 Nicht verzagen, Trudchen fragen
1979 Polizeiruf 110 - Am Abgrund (TV film)
1978 Brandstellen
Der Meisterdieb (TV film)
Schovávaná pro dva
1977 Das Verhör (TV film)
Die Millionen des Knut Brümmer (TV film)
Graureiher
1976 Leben und Tod König Richard III. (divadelní záznam)
Polizeiruf 110 - Vorurteil? (TV film)
1975 Bankett für Achilles
Juno und der Pfau (divadelní záznam)
Mein lieber Mann und ich (TV film)
1974 Der Staatsanwalt hat das Wort - Eine Nummer zu groß (TV film)
Haló, taxi ! (TV film)
Polizeiruf 110 - Kein Paradies für Elstern (TV film)
Rákosí (TV film)
1972 Gartenparty (TV film)
Polizeiruf 110 - Blutgruppe AB (TV film)
Polizeiruf 110 - Blütenstaub (TV film)
Polizeiruf 110 - Das Haus an der Bahn (TV film)
1971 Der Staatsanwalt hat das Wort - Handelsrisiko (TV film)
Hut ab, wenn du küßt!
Polizeiruf 110 - Der Fall Lisa Murnau (TV film)
1969 Chytrost nejsou žádné čáry
Träume (TV film)
Čas žít
1968 Der Mond scheint auf Kylenamoe (divadelní záznam)
Die Gesichte der Simone Machard (TV film)
Die Kleinbürger (TV film)
Die Toten bleiben jung
1967 Gefrorenen Blitze, Die
1966 Der Staatsanwalt hat das Wort - Bummel-Benno (TV film)
Die Jagdgesellschaft (TV film)
1965 Der Mann, der bei Schirokko kam (TV film)
Ein Monat auf dem Lande (divadelní záznam)
Und das soll Liebe sein? (TV film)
1964 Die Suche nach dem wunderbunten Vögelchen
Einer steht im Weg (TV film)
Geliebte weiße Maus
Sieh' den Menschen. Eine Episode um Käthe Kollwitz (TV film)
1963 Der arme Jonathan
Die letzte Chance (TV film)
Drei Kriege - 1. Teil: Tauroggen (TV film)
Ten vedle tebe (TV film)
Wenn ich das gewusst hätte... (TV film)
1962 Altweibersommer
Der Weg nach Füssen (TV film)
Královské děti
Mein Freund Stefan Waske (TV film)
1961 Blaulicht - Brandnacht (TV film)
Kuttel
Professor Mamlock
Vielgeliebtes Sternchen (TV film)
1960 Blaulicht - Das perfekte Alibi (TV film)
Das Stacheltier - Frau Klein wird qualifiziert
Der Henker richtet (TV film)
Hatifa
Liebe auf den letzten Blick (TV film)
Parole Freies Deutschland (TV film)
Professor Mamlock (TV film)
Pět nábojnic
Wo der Zug nicht lange hält
1959 Beton (TV film)
Brücke zwischen gestern und morgen (TV film)
Das Stacheltier - Ballmanns Steckenpferd
Das Stacheltier - Zwischen Zoo und Schöneberg
Im Sonderauftrag
Křesadlo
Musterknaben
Zboží pro Katalánii
1957 Der Fackelträger
Tinko
1956 Das Stacheltier - Der Querkopf
Das Stacheltier - Folge 59: Frisch Gesellen, seid zur Hand!
Kawulke contra Meyer (TV film)
Lied über dem Tal
1955 Ein Polterabend
Ein gewöhnlicher Fall (TV film)
1954 Leuchtfeuer
Morgendämmerung (TV film)
Silnější než noc
Čert z Mlýnského vrchu
1953 Anna Susanna
Malý Muk
Nepřemožitelní
Sukně jako kalhoty
Tajná akta Solvay

TV seriály

1976 Das Mädchen Krümel (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1966 Geheimkommando Bumerang (TV seriál)
Hannes Trostberg (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
1962 Tempel des Satans (TV seriál)
1961 Vzpoura svědomí (TV seriál)
1960 Moabiter Miniaturen (TV seriál)
1959 Blaulicht (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace