foto

Herbie Faye

  • nar. 2.2.1899
    New York City, New York, USA
  • zem. 28.6.1980 (81 let)
    Las Vegas, Nevada, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Melvin a Howard
1969 Angel in My Pocket
The Love God?
1968 Blackbeard's Ghost
Noc, kdy přepadli kabaret Minských
1967 Enter Laughing
Správná dívka
1966 The Ghost and Mr. Chicken
Štístko
1965 The Family Jewels
1964 Patsy
Roztržitý sanitář
1963 Nadšením bez sebe
Pojď si zařádit
1962 Requiem for a Heavyweight
1961 Sněhurka a tři moulové
1959 Keep in Step (TV film)
Never Steal Anything Small
1956 Tím hůř, když padnou
1955 The Shrike
1954 Top Banana

TV seriály

1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
Doc (TV seriál)
Ellery Queen (TV seriál)
1974 Chico and the Man (TV seriál)
Happy Days (TV seriál)
1973 A Touch of Grace (TV seriál)
Love Thy Neighbor (TV seriál)
1972 Bob Newhart Show, The (TV seriál)
Sandy Duncan Show, The (TV seriál)
Wait Till Your Father Gets Home (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
Partners, The (TV seriál)
The New Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1970 Headmaster (TV seriál)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
The Odd Couple (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1968 Here's Lucy (TV seriál)
Mayberry R.F.D. (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Accidental Family (TV seriál)
Good Morning, World (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Rango (TV seriál)
The Danny Thomas Hour (TV seriál)
The Mothers-In-Law (TV seriál)
1966 That Girl (TV seriál)
1965 Honey West (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
My Mother the Car (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
The Cara Williams Show (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
The New Phil Silvers Show (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
A Kind of a Stopwatch (S05E04)
1962 Ensign O'Toole (TV seriál)
Going My Way (TV seriál)
The Lloyd Bridges Show (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
1961 Miami Undercover (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál) - herec, a.z.
The Gertrude Berg Show (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
1960 The Andy Griffith Show (TV seriál)
The Tom Ewell Show (TV seriál)
The Witness (TV seriál)
1959 Hennesey (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1955 The Phil Silvers Show (TV seriál) - herec, a.z.
1954 Disneyland (TV seriál) - a.z.
1953 The Danny Thomas Show (TV seriál)
1952 Our Miss Brooks (TV seriál)
1950 The Jack Benny Program (TV seriál)
1949 The Goldbergs (TV seriál)

TV pořady

1964 The Hollywood Palace (TV pořad)
1963 The Danny Kaye Show (TV pořad)
1961 The Joey Bishop Show (TV pořad)
1959 Phil Silvers Pontiac Special: Keep in Step, The (TV pořad)
1951 The Kate Smith Evening Hour (TV pořad)
1949 Cavalcade of Stars (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace