foto

Jeremy Nicholas

  • nar. 20.9.1947 (73 let)
    Wellington, Shropshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Stanley's Dragon
1985 Želví deník
1977 Jubilee
1974 Stud, The
1970 Edward II (TV film)

TV seriály

2016 The Windsors (TV seriál)
1994 Outside Edge (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1990 The Upper Hand (TV seriál)
1989 Birds of a Feather (TV seriál) - herec, a.z.
1988 London's Burning (TV seriál)
1987 Wish Me Luck (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
King & Castle (TV seriál)
Kriminální příběhy (TV seriál)
Prospects (TV seriál)
1985 Mog (TV seriál)
Pickwick Papers, The (TV seriál)
Time for Murder (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Storyboard (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
The Good Companions (TV seriál)
1979 Agony (TV seriál)
1978 Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1976 The Duchess of Duke Street (TV seriál)
When the Boat Comes In (TV seriál)
1974 Bedtime Stories (TV seriál)
1972 Jackanory Playhouse (TV seriál)
1970 Kate (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)

Dokumentární

2004 London: The Greatest City (TV film)

Host

TV pořady

1975 The Cross-Wits (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky