foto

Robert Graves

  • nar. 26.7.1895
    Wimbledon, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 7.12.1985 (90 let)
    Mallorca, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1962 They Hanged My Saintly Billy - kniha
1937 I, Claudius - kniha

TV seriály

1976 Já, Claudius (TV seriál) - kniha

Dokumentární

1996 The Great War and the Shaping of the 20th Century (TV seriál) - kniha
1994 Drug-Taking and the Arts - povídka
1967 Nedokončený epos (TV film) - kniha

Producentská filmografie

Filmy

1929 Tusalava

Herecká filmografie

Filmy

1968 Deadfall

Dokumentární

1967 Nedokončený epos (TV film)
Omnibus (TV seriál)
1958 Monitor (TV seriál)
1955 This Is Your Life (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace