foto

Dale Whibley

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Dance Together
The Christmas Chalet (TV film)
2017 The Christmas Cure (TV film)
2016 I'll Be Home for Christmas (TV film)
Sound of Christmas (TV film)
2015 Len a spol.

TV seriály

2019 Blood & Treasure (TV seriál)
Return of the Queen (S01E11)
2017 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Oko bere (S11E07)
2016 Ice (TV seriál)
Lovci stínů: Nástroje smrti (TV seriál)
The Other Kingdom (TV seriál)
2015 Make It Pop (TV seriál)
2014 Max and Shred (TV seriál)
2011 Život mezi kluky (TV seriál)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky