foto

Derek McGrath

  • nar. 4.6.1951 (68 let)
    Porcupine, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 BFF Bride (TV film)
2016 A Puppy for Christmas (TV film)
An American Dream: The Education of William Bowman
Sound of Christmas (TV film)
2015 Gridlocked
Last Chance for Christmas (TV film)
Severní pól: Na Vánoce otvíráme (TV film)
2013 Ach, ty Vánoce (TV film)
Carrie
Christmas with Tucker (TV film)
2011 Christmas Magic (TV film)
2010 Nový začátek (TV film)
Štěstí jménem Lucky (TV film)
2009 Zombie Dearest
2008 Danielova dcera (TV film)
2007 Charlie Bartlett
Superlhář
Wide Awake (TV film)
2006 Aladdin: The Magical Family Musical (TV film)
2002 Propusťte Brandleyho (TV film)
2001 Hungry Squid, The - vyp.
Životní jistoty
1999 Kdo seje vítr (TV film)
Nice Guys Sleep Alone
1998 Bloodsport: The Dark Kumite
Stuart Bliss
1996 Chameleon
1995 Hologram Man
1994 Golden Gate (TV film)
1993 Freaked
Friends of Gilda (TV film)
1989 Ruce pryč od mé dcery
1987 Policejní akademie 4: Občanská patrola
1986 Heathcliff: The Movie
Last Precinct, The (TV film)
1985 Romance of Betty Boop, The (TV film)
1984 Tas! (TV film)
That's My Baby!
1983 Funny Farm, The
Pan máma
1980 Nic osobního
1979 Intergalactic Thanksgiving (TV film)
1973 Poslední eskorta

TV seriály

2019 Kravaťáci (TV seriál)
Cairo (S09E04)
2017 The Mist (TV seriál)
The Tenth Meal (E10)
The Waiting Room (E05)
Pilot (E01)
True and the Rainbow Kingdom (TV seriál)
Záhady Frankie Drakeové (TV seriál)
Perleť (S01E01)
2016 Kim's Convenience (TV seriál)
Kravaťáci (TV seriál)
Live to Fight... (S05E12)
2015 Good Witch (TV seriál)
Inspector Gadget (TV seriál)
2012 Daniel Tiger's Neighborhood (TV seriál)
Kráska a zvíře (TV seriál)
2011 Justin Time (TV seriál)
She's the Mayor (TV seriál)
2010 Dan for Mayor (TV seriál)
Dívka odjinud (TV seriál)
2009 Bob & Doug (TV seriál)
2007 Iggy Arbuckle (TV seriál)
Little Mosque on the Prairie (TV seriál)
Playing with Fire (S01E08)
Mother-in-Law (S01E07)
The Archdeacon Cometh (S01E06)
další epizody (8)
2006 Grossology (TV seriál)
2005 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Sbohem, a vítej zpátky, Sue (S03E19)
2004 This Is Wonderland (TV seriál)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
2000 Lovkyně (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Ovládnutí mysli (S07E04)
1998 Made In Canada (TV seriál)
Mentors (TV seriál)
1997 Země: poslední konflikt (TV seriál)
1995 In the House (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Učební křivka (S01E15)
The Client (TV seriál)
1994 Ellen (TV seriál)
1993 Against the Grain (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 The Golden Girls (TV seriál)
Questions and Answers (S07E17)
1991 Red Green Show, The (TV seriál)
Roc (TV seriál)
1989 E.N.G. (TV seriál)
Family Matters (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
My Secret Identity (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)
Take Five (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
1985 Comedy Factory (TV seriál)
Growing Pains (TV seriál)
Mary (TV seriál)
1984 Heathcliff & the Catillac Cats (TV seriál)
Pole Position (TV seriál)
Shaping Up (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 M*A*S*H - Co bylo potom (TV seriál)
Na zdraví (TV seriál)
Šmírák, co vraždil (S02E04)
Dianina skvělá schůzka (S01E17)
1982 Newhart (TV seriál)
1981 Hangin' In (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 Custard Pie (TV seriál)
1975 King of Kensington (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1988 My Secret Identity (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky