foto

Sandy McPeak

  • nar. 21.2.1936
    Indiana, Pennsylvania, USA
  • zem. 31.12.1997 (61 let)
    Nevada City, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Coopersmith: Sladký pach vraždy (TV film)
1991 Marilyn and Me (TV film)
Zrozen k jízdě
1990 Sluneční hrozba
1989 Fear Stalk (TV film)
Nasty Boys (TV film)
1988 Únos letu číslo 847 (TV film)
1987 Eye on the Sparrow (TV film)
Independence (TV film)
1986 Inside Out
Krev a orchideje (TV film)
Zprávy v jedenáct (TV film)
1984 My Mother's Secret Life (TV film)
1983 Blood Feud (TV film)
Kentucky Woman (TV film)
Lone Star (TV film)
Ostermanův víkend
1981 Incident at Crestridge (TV film)
No Place to Hide (TV film)
Scruples (TV film)
1980 Belle Starr (TV film)
Blinded by the Light (TV film)
Fighting Back (TV film)
Nezaručená zpráva o válce (TV film)
1979 Cibulové pole
Mysterious Island of Beautiful Women (TV film)
Transkontinentální expres (TV film)
1978 Ruby and Oswald (TV film)
Two-Five, The (TV film)
1977 Delta County, U.S.A. (TV film)
Final Chapter: Walking Tall
Having Babies II (TV film)
Pine Canyon Is Burning (TV film)
Tarantule (TV film)
1976 Bitva o Midway
Ode to Billy Joe
1975 Wild McCullochs, The
1973 Muž, který miloval Kočičí tanec
1970 Generál Patton
Kellyho hrdinové
1968 Stín na zemi (TV film)
1966 S mojí ženou ne!
1965 Cincinnati Kid
1963 Palm Springs Weekend

TV seriály

1994 Na hlavní třídě (TV seriál)
1993 Strážce moře (TV seriál)
1989 Nasty Boys (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1987 The Slap Maxwell Story (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Velký lovec (S02E19)
1986 Outlaws (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
A-Team (TV seriál)
Dishpan Man (S05E01)
1985 Divočina (TV seriál)
MacGruder and Loud (TV seriál)
1984 Blue Thunder (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Partners in Crime (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Knight Rider (TV seriál)
Na poslední chvíli (S01E21)
1982 Fame (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Bret Maverick (TV seriál)
Dynastie (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1979 Benson (TV seriál)
Paris (TV seriál)
The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1978 Centennial (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
1977 Big Hawaii (TV seriál)
CHiPs (TV seriál)
Logan's Run (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
Lucan (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Monster Squad (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
Run, Joe, Run (TV seriál)
1971 Cade's County (TV seriál)
1970 Nanny and the Professor (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
1967 The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Iron Horse (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
The Green Hornet (TV seriál)
1965 Hank (TV seriál)
Tak jde čas (TV seriál)
1963 Temple Houston (TV seriál)
1962 The Gallant Men (TV seriál)
1960 Surfside 6 (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace