foto

Magda Miller

  • nar. 1935
    Strathblane, Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1960 The Two Faces of Dr. Jekyll
1958 Secret Man, The
1957 Let's Be Happy
Man-Eater - a.z.
Town on Trial
Truth About Women, The
1956 Behind the Headlines

TV seriály

1984 The Tripods (TV seriál)
1983 Jemima Shorová pátrá (TV seriál)
1976 The Chiffy Kids (TV seriál)
1973 Moonbase 3 (TV seriál)
1971 Brett (TV seriál)
Tottering Towers (TV seriál)
1969 Doctors, The (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
1959 International Detective (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
The Men from Room 13 (TV seriál)
1957 White Hunter (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
1954 The Vise (TV seriál)

Host

TV pořady

1956 Film Fanfare (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace